ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ

ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

Το Πήλιο φημίζεται για την άγρια ομορφιά του και τις μοναδικές παραλίες του με τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Οι πιο κοντινές παραλίες στην Τσαγκαράδα είναι ο μαγικός Μυλοπόταμος και η Φακίστρα. Ο Μυλοπόταμος είναι μια αρκετά γραφική παραλία, γεμάτη πράσινο και κρυστάλλινα νερά. Εκεί θα συναντήσετε τόσο άμμο όσο και βότσαλα, ένα μαγικό σκηνικό για κάθε επισκέπτη.

 

Η παραλία του Μυλοποτάμου είναι πόλος έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες σε καθημερινή βάση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η παραλία χωρίζεται άτυπα  σε δύο χώρους από έναν βράχο που μπαίνει αρκετά μέτρα μέσα στη θάλασσα. Εάν βρεθείτε κάποια στιγμή στο συγκεκριμένο μέρος θα καταλάβετε πως αποτελεί πραγματικά ένα από τα στολίδια του Πηλίου. Η άγρια ομορφιά αυτού του μέρους καθώς και τα κρυστάλλινα νερά έχουν γίνει πόλος έλξης για πολλές φωτογραφήσεις σε διεθνή περιοδικά μίας και αποτελεί μια από τις πιο γνωστές παραλίες στην Ελλάδα.

 

Μία επίσκεψη σε αυτό το μαγικό μέρος αξίζει εάν σκεφτεί κανείς πως απέχει λιγότερο από 60 χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου και μόλις 7 χιλιόμετρα από την Τσαγκαράδα. Η πρόσβαση στην παραλία είναι εύκολη αφού υπάρχουν σκαλοπάτια για να κατεβείτε και να απολαύσετε το μπάνιο σας.

 

Η διαμονή και το φαγητό στο Πήλιο είναι σίγουρο πως θα σας εκπλήξουν και θα σας ανταμείψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Δείτε περισσότερα για αίθουσα εκδηλώσεων Πήλιο.

Μενού